Het team van Fysio Tholen

Elske Mostert

Ik ben in 1995 afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam met als afstudeer richting ouderen. Na mijn opleiding heb ik in verschillende praktijken gewerkt. Naast mijn werk in de fysiotherapie praktijk was ik werkzaam in de arbeidsre-integratie. Nu werk ik sinds 2011 bij Fysio Tholen. In de afgelopen jaren heb ik mij bijgeschoold in het behandelen van klachten middels medical taping en dry needling, integrale fascia therapie. Op deze manier heb ik veel mogelijkheden om klachten op verschillende manieren te benaderen en een behandeling in te zetten.
BIG 69026984704

Lisanne van Hagen

Ik ben in 1991 afgestudeerd aan de opleiding Fysiotherapie Thim van der Laan te Utrecht. Sindsdien heb ik veel bij- en nascholing gedaan, waaronder in 2010 Manuele Lymfedrainage Methode Vodder. Mijn werkervaring was in loondienst in verpleeghuizen, psychiatrie en de 1e lijn, als zelfstandige alleen in de 1e lijn. Sinds 2010 ben ik werkzaam bij Fysio Tholen, vanaf 1-4-2016 in maatschapsverband.
Naast mijn werk als algemeen fysiotherapeut en oedeemtherapeut heb ik oog voor de patiënt met stress gerelateerde klachten. BIG 99038164504

Marloes Kik

Ik ben Marloes Kik-van Heemst en sinds 2008 fysiotherapeut. Ik heb de bacheloropleiding Fysiotherapie gevolg aan de Hogeschool Rotterdam. Na mijn diplomering was er een vacature in deze praktijk en zodoende kon ik direct aan de slag als fysiotherapeut.

In 2015 heb ik de Master Manuele Therapie afgerond aan de Transfergroep Rotterdam.). Daarnaast heb ik me verdiept in het Medical Taping Concept, hardloopanalyses en ik heb een cursus in Dry Needling afgerond.

In 2018 ben ik begonnen aan de opleiding Master Pelvic Physical Therapy aan Avans+ welke ik in het voorjaar van 2021 heb afgerond. Vanaf die tijd mag ik me Bekkenfysiotherapeut noemen.

Ik ben graag in beweging met verschillende sporten, en help ook graag de mensen die bij Fysio Tholen binnenkomen hier verder mee op weg. Of het nu om nek- of rugklachten gaat, of een probleem met de bekkenbodemspieren, belangrijk is dat u weer lekker kunt bewegen en uw dagelijkse dingen weer kunt uitvoeren. En daar help ik u graag mee!

BIG 8991017220

Adriëtte Spelt

Ik ben Adriëtte Spelt – Ras en sinds 1992 fysiotherapeut. Ik heb de opleiding Fysiotherapie gevolgd aan de Hogeschool Midden Nederland in Utrecht. Eerst werkte ik bij een particuliere praktijk in Bruinisse. Na 4 jaar gewerkt te hebben als algemeen fysiotherapeut ben ik gestart met de opleiding kinderfysiotherapie aan de Hogeschool Brabant. Sinds 1999 ben ik kinderfysiotherapeut en in 2002 kreeg ik de kans om fulltime met kinderen te gaan werken in Tholen.
Ik werk met baby’s, peuters, kleuters en schoolkinderen. Ik werk op het hele eiland Tholen op de diverse praktijklocaties van Fysio-Tholen. De baby’s behandel ik meestal aan huis, ook bezoek ik scholen. Schoolkinderen worden alleen volgens protocol op school behandeld. Daarnaast ben ik ook werkzaam op De Schutse, een dagactiviteitencentrum voor mensen met een verstandelijke beperking. Ik behandel daar de kinderen en volwassenen. We werken daar in een team met begeleiders en andere paramedici. Zoals u ziet is mijn werk zeer veelzijdig ik doe het met heel veel plezier. BIG 29038538404

Koen de Bruijn

Ik ben Koen de Bruijn en sinds 2018 afgestudeerd aan de hogeschool van Leiden. Ik ben sinds juli 2018 werkzaam in Tholen en Oud-Vossemeer.  Recent heb ik de cursus Dry – Needling afgerond en kan ik deze behandelwijze toepassen om complexere klachten aan te pakken. Als fysiotherapeut kijk ik graag samen met de patiënt naar de klacht en het gedrag van de patiënt rondom de klacht; zit iemand lekker in zijn vel? Zijn er andere oorzaken aanwezig die de klacht langer laten duren? Zo wil ik niet enkel de symptomen bestrijden, maar samen met de patiënt tot de oplossing van het probleem komen en dit aanpakken.  BIG 49924731304

Marc Berrevoets

Ik ben Marc Berrevoets, sinds 2020 ben ik gestart bij Fysio Tholen. Als fysiotherapeut ben ik te vinden op de locaties Sint Maartensdijk en Tholen. Met veel plezier doe ik dit werk en hoop ik zo voor de mensen van waarde te zijn. Dit mede door gevolgde cursussen in oedeemtherapie, dry needling en ergonomisch werkplekadvies. In de toekomt zou ik mij nog verder willen bijscholen in fysiotherapie bij oncologie.

Big 29923589204

William van Tiggele

Marianne Scherpenisse

Ik ben Marianne Scherpenisse en sinds vorig jaar verzorg ik in de ochtenduren de administratie in de praktijk met heel veel plezier. De veelzijdigheid van het werk is ontzettend leuk. De kans is groot dat u mij aan de telefoon krijgt bij het maken van een afspraak.