Het team van Fysio Tholen

Elske Mostert-Meliefste

Ik ben in 1995 afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam met als afstudeer richting ouderen. Na mijn opleiding heb ik in verschillende praktijken gewerkt. Naast mijn werk in de fysiotherapie praktijk was ik werkzaam in de arbeidsre-integratie. Nu werk ik sinds 2011 bij Fysio Tholen. In de afgelopen jaren heb ik mij bijgeschoold in het behandelen van klachten middels medical taping en dry needling. Op deze manier heb ik veel mogelijkheden om klachten op verschillende manieren te benaderen en een behandeling in te zetten.

Lisanne van Hagen

Ik ben in 1991 afgestudeerd aan de opleiding Fysiotherapie Thim van der Laan te Utrecht. Sindsdien heb ik veel bij- en nascholing gedaan, waaronder in 2010 Manuele Lymfedrainage Methode Vodder. Mijn werkervaring was in loondienst in verpleeghuizen, psychiatrie en de 1e lijn, als zelfstandige alleen in de 1e lijn. Sinds 2010 ben ik werkzaam bij Fysio Tholen, vanaf 1-4-2016 in maatschapsverband.
Naast mijn werk als algemeen fysiotherapeut en oedeemtherapeut heb ik oog voor de patiënt met stress gerelateerde klachten.

Frank Liefting

Ik ben afgestudeerd fysiotherapie in 1981. Na een jaar op diverse plaatsen waarnemen,sinds 1982 werkzaam in Tholen in de maatschap voor fysiotherapie en manuele therapie,destijds nog op de Markt in Tholen.
Naast de verplichte bijscholing heb ik mij via cursussen verder bekwaamd in: orthopedische geneeskunde volgens Cyriax; Mckenzie therapie, Mulliganconcept naast vervolgopleidingen gericht op MS en Parkinson, diverse vormen van schouderproblematiek en val preventie.
Ben bezig met mijn laatste jaar als actief fysiotherapeut en hoop daarna te kunnen gaan genieten van mijn hobbies.

Marloes Kik- van Heemst

Ik ben Marloes Kik-van Heemst en sinds 2008 fysiotherapeut. Ik heb de opleiding Fysiotherapie gevolgd aan de Hogeschool Rotterdam.  Na mijn diplomering ben ik gelijk in deze praktijk gaan werken. In 2015 heb ik de Master Manuele Therapie afgerond aan de Transfergroep Rotterdam. Daarnaast heb ik me verdiept in Medical Taping Concept, hardloopanalyses en sinds 2015 houd ik me ook bezig met Dry Needling.
Het leuke aan het vak fysio-manueel therapie vind ik de uitdaging dat iedere cliënt anders is en ieder verhaal uniek is. Geen behandelplan is hetzelfde.
Mijn interesses wat betreft de fysio- en manueel therapie liggen vooral in nek- en schouderklachten en ik heb heel veel affiniteit met sportgerelateerde aandoeningen. Dit komt omdat ik zelf ook heel graag sport.

Adriëtte Spelt-Ras

Ik ben Adriëtte Spelt – Ras en sinds 1992 fysiotherapeut. Ik heb de opleiding Fysiotherapie gevolgd aan de Hogeschool Midden Nederland in Utrecht. Eerst werkte ik bij een particuliere praktijk in Bruinisse. Na 4 jaar gewerkt te hebben als algemeen fysiotherapeut ben ik gestart met de opleiding kinderfysiotherapie aan de Hogeschool Brabant. Sinds 1999 ben ik kinderfysiotherapeut en in 2002 kreeg ik de kans om fulltime met kinderen te gaan werken in Tholen.
Ik werk met baby’s, peuters, kleuters en schoolkinderen. Ik werk op het hele eiland Tholen op de diverse praktijklocaties van Fysio-Tholen. De baby’s behandel ik meestal aan huis, ook bezoek ik scholen. Schoolkinderen worden alleen volgens protocol op school behandeld. Daarnaast ben ik ook werkzaam op De Schutse, een dagactiviteitencentrum voor mensen met een verstandelijke beperking. Ik behandel daar de kinderen en volwassenen. We werken daar in een team met begeleiders en andere paramedici. Zoals u ziet is mijn werk zeer veelzijdig ik doe het met heel veel plezier.


Diana Leenders

Ik ben Diana Leenders, gehuwd en heb 2 dochters en ben sinds een jaar werkzaam bij Fysio Tholen, wat mij heel erg goed bevalt. In een gezellige ontspannen werksfeer doe ik de administratie in de ochtend. Ik ben het aanspreekpunt voor al onze vestigingen en bij mij kunt u telefonisch en via de mail afspraken maken. Ik heb de secretaresse-opleiding van Schoevers in Tilburg afgerond en ben in het verleden voor lange tijd werkzaam geweest op de schade-afdeling bij Rabobank Roosendaal. In het afgelopen jaar heb ik verschillende cursussen gevolgd op het gebied van declareren en faktureren omtrent paramedische zorg.