Het team van Fysio Tholen

Elske Mostert

Ik ben in 1995 afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam met als afstudeer richting ouderen. Na mijn opleiding heb ik in verschillende praktijken gewerkt. Naast mijn werk als fysiotherapeut was ik werkzaam in de arbeidsre-integratie. Sinds 2011 ben ik werkzaam bij Fysio Tholen. In de afgelopen jaren heb ik mij bijgeschoold in het behandelen van klachten middels medical taping en dry needling en integrale fascia therapie. Op deze manier heb ik veel mogelijkheden om klachten op verschillende manieren te benaderen en een behandeling in te zetten.
BIG 69026984704

Lisanne van Balgoijen

Ik ben in 1991 afgestudeerd aan de opleiding Fysiotherapie Thim van der Laan te Utrecht. Sindsdien heb ik veel bij- en nascholing gedaan, waaronder in 2010 Manuele Lymfedrainage Methode Vodder. Ik heb werkervaring opgedaan in verpleeghuizen, psychiatrie en de 1e lijn. Ook heb ik als zelfstandige in de 1e lijn gewerkt. Sinds 2010 ben ik werkzaam bij Fysio Tholen. Vanaf april 2016 in maatschapsverband.
Naast mijn werk als algemeen fysiotherapeut en oedeemtherapeut heb ik oog voor de patiënt met stress gerelateerde klachten

BIG 99038164504

Marloes Kik

Ik ben Marloes Kik-van Heemst en sinds 2008 fysiotherapeut. Ik heb de bacheloropleiding Fysiotherapie gevolgd aan de Hogeschool Rotterdam. Na mijn diplomering was er een vacature in deze praktijk en zodoende kon ik direct aan de slag als fysiotherapeut.
In 2015 heb ik de Master Manuele Therapie afgerond aan de Transfergroep Rotterdam. Daarnaast heb ik me verdiept in het Medical Taping Concept en hardloopanalyses. Ook heb ik een cursus in Dry Needling afgerond.
In het voorjaar van 2021 heb ik met goed gevolg de opleiding Master Pelvic Physical Therapy van Avans+ afgerond. Vanaf die tijd mag ik me ook bekkenfysiotherapeut noemen.
Ik heb veel affiniteit met sport en help ook graag de mensen die bij Fysio Tholen binnenkomen hier verder mee op weg. Of het nu om nek- of rugklachten gaat, een zere knie of problemen rondom het bekken, ik wil u graag helpen om weer lekker te kunnen bewegen en de dagelijkse dingen weer te kunnen doen.

BIG 8991017220

Adriëtte Spelt

Ik ben Adriëtte Spelt – Ras en sinds 1992 fysiotherapeut. Ik heb de opleiding Fysiotherapie gevolgd aan de Hogeschool Midden Nederland in Utrecht. Na 4 jaar gewerkt te hebben als algemeen fysiotherapeut in een particuliere praktijk ben ik gestart met de opleiding kinderfysiotherapie aan de Hogeschool Brabant. Sinds 1999 ben ik kinderfysiotherapeut en in 2002 kreeg ik de kans om fulltime met kinderen te gaan werken in Tholen.
Ik werk met baby’s, peuters, kleuters en schoolkinderen. Ik werk op het hele eiland Tholen op de diverse praktijklocaties van FysioTholen. De baby’s behandel ik meestal aan huis, ook bezoek ik scholen. Schoolkinderen worden alleen volgens protocol op school behandeld. Daarnaast ben ik ook werkzaam op De Schutse, een dagactiviteitencentrum voor mensen met een verstandelijke beperking. Ik behandel daar de kinderen en volwassenen. We werken daar in een team met begeleiders en andere paramedici, zodat een cliënt goede zorg krijgt. Zoals u ziet is mijn werk zeer veelzijdig ik doe het met heel veel plezier.

BIG 29038538404

Koen de Bruijn

Ik ben Koen de Bruijn

Ik ben Koen de Bruijn en sinds 2018 afgestudeerd aan de hogeschool van Leiden. Ik ben sinds juli 2018 werkzaam in Tholen en Oud-Vossemeer. Ik heb me gespecialiseerd in Dry Needling waarmee ik deze behandelwijze kan toepassen om complexere klachten aan te pakken.
Als fysiotherapeut kijk ik graag samen met de patiënt naar de klacht en het gedrag van de patiënt rondom de klacht; zit iemand lekker in zijn vel? Zijn er andere oorzaken aanwezig die de klacht langer laten duren? Zo wil ik niet enkel de symptomen bestrijden, maar samen met de patiënt tot de oplossing van het probleem komen en dit aanpakken.

BIG 49924731304

William van Tiggele

Ik ben William van Tiggele en sinds juni 2021 het nieuwste lid van het team van Fysio Tholen. Mijn werkzaamheden vinden plaats in Tholen en Oud-Vossemeer. Mijn interesses liggen in sport gerelateerde klachten in de onderste extremiteiten zoals heup, knie en enkel. In deze klachten heb ik ervaring opgedaan bij hoog niveau voetbal en volleybal. Maar ook als u geen (top)sporter bent help ik u graag op weg om klachtenvrij te zijn! Big 59930120504

Andrea Duine

Marianne Scherpenisse

Ik ben Marianne Scherpenisse en sinds vorig jaar verzorg ik in de ochtenduren de administratie in de praktijk met heel veel plezier. De veelzijdigheid van het werk is ontzettend leuk. De kans is groot dat u mij aan de telefoon krijgt bij het maken van een afspraak.